Αιγίνιο, Πιερίας, 60300 | Βιομηχανικά Πλυντήρια - Σιδερωτήρια

Καλέστε μας : 2353 0 21080

Η Αξιοποίηση των Σύγχρονων Τεχνολογιών στην Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής.

Η Αξιοποίηση των Σύγχρονων Τεχνολογιών στην Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής.

«Η ανάγκη μιας επιμελημένης εφαρμογής μέτρων, με στοιχειώδεις κανόνες, για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας αλλά και στο περιβάλλον»

Οι πρωτοποριακές αποδοτικά ολοκληρωμένες και αποτελεσματικά βιώσιμες Επαγγελματικές Bio-εφαρμογές που σας προτείνουμε, είναι μια “Εναλλακτική Πρόταση-Πρόκληση –Πρόσκληση ” ως μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση. Λειτουργούν ως μια “ασπίδα προστασίας”, δημιουργώντας  το ιδανικό περιβάλλον για όσους πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα η άλλα αναπνευστικά προβλήματα αλλά και για όσους θέλουν να νιώθουν ευεξία.

Η επιμελημένη εφαρμογή στοιχειωδών κανόνων για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας, με επαγγελματική απορρύπανση και εξυγίανση, έχει γίνει επιτακτική ανάγκη για την εξάλειψη των προβλημάτων από  την εσωτερική Αιθαλομίχλη , την συχνή επισκεψιμότητα της Αφρικανικής Φαιοκόκκινης Σκόνης.

Μελέτες δείχνουν πως ο συνδυασμός των ρυπαντών στον αέρα του σπιτιού μας, των συστημάτων θέρμανσης, κουζίνας , αλλά και της εσωτερικής ανακυκλωνόμενης σκόνης από την ηλεκτρική σκούπα, προκαλούν τρεις φορές υψηλότερη επιβάρυνση, αλλά να λειτουργήσουν και ως θάλαμος αερίων ή ως μια ρυπογόνο εσωτερική βόμβα, συμβάλλοντας δε στην εξάπλωση των αλλεργιών μέσα στο σπίτι, συγκριτικά με τα επίπεδα ρυπαντών του εξωτερικού αέρα.

Η αέρια εσωτερική ρύπανση με τα “Αόρατα χημικά κοκτέιλ ” και  την “ εσωτερική επιμόλυνση” εγκλωβίζονται στους εσωτερικούς χώρους με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν την υγειά, ώστε η Προληπτική Φροντίδα για την αντιμετώπιση των αλλεργικών, ρινικών η και πνευμονικών συμπτωμάτων, να γίνεται επιτακτική ανάγκη.

Για αποτελεσματικά επαγγελματικές εφαρμογές στους εσωτερικούς χώρους, πρέπει να εφαρμόζονται Εναλλακτικές Διαχειριστικές εφαρμογές ενός Εξελισσόμενου Εσωτερικού Περιβάλλοντος , με Επαγγελματικά συστήματα απορρύπανσης και εξυγίανσης για μείωση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς) των κατοικημένων χώρων.

Όπως τα άκαρεα της οικιακής σκόνης (Dust mites) , μαζί με τα περιττώματα τους και τα αποσυνθεμένα μέρη τους – θραυσμάτων-, των λεπιών που οφείλεται στο άκαρι της μεταδοτικής ψώρας το οποίο ζει και αναπαράγεται στο δέρμα του ανθρώπου. Δεν πρέπει να αμελούμε τα σκαθάρια των χαλιών (Coleoptero-Dermestidae), τους απρόσκλητους φίλους μας αλλά και τους νέους επιθετικούς εισβολείς στα σπίτια μας, τα‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ των οικογενειών Parasitiformes που χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία και για βιολογικό έλεγχο.

Η  ανάγκη μέριμνας για την υγεία, μέσα από την διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο, έχει σαν αποτέλεσμα την υιοθέτηση ανάλογων εναλλακτικών μεθόδων μιας Ισορροπημένης καθαριότητας για την βελτιωμένη ποιότητα του.

Η προστασία του βίου, πρέπει να αντιμετωπιστεί ως πρόκληση αλλά και ως πρόσκληση για να ξεπεράσουμε την κρίση αξιών που έχουν προέλθει από τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης, με εστίαση σε μια συντονισμένη και άμεση προσπάθεια για την διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Είναι πλέον καιρός ο κάθε πολίτης να αντιληφθεί ότι είναι στο χέρι του να δρομολογεί και να απαιτεί ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον, μέσα από μια  διασφαλισμένη υποστήριξη μιας Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, όπου θα συμμετέχουμε όλοι ώστε να επιτευχθεί η κάθε αντιμετώπιση με τον καλύτερο αποδεκτά τρόπο.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι το “υποτίθεται καθαρό” είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο, έτσι δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε η και να αμελούμε, εν όψει της χειμερινής περιόδου, τα εναρμονισμένα πρότυπα καθαρισμού πριν το στρώσιμο των χαλιών, μιας και η χαμηλή ποιότητα καθαρισμού των χαλιών βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των μεθόδων, γιατί μια εφαρμογή χωρίς τον απαιτούμενο Επαγγελματικό εξοπλισμό, την επαγγελματική κατάρτιση σε Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές απορρύπανσης με αναζωογόνηση και εξυγίανση του περιβάλλοντα χώρου, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε επεξεργασία περιβαλλοντολογικού η και υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα μπορούσε να αποφέρει αρνητικά αποτελέσματα ακόμα και στην εκτελεσθείσα θεραπευτική αγωγή.

Πρόληψη για την ρύπανση ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στις αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής αλλά και η καθιέρωση των Νέων Τεχνολογιών, ως αναντικατάστατα και Αναγκαία Εργαλεία για την διεκπεραίωση κάθε είδους εργασίας, καλούν δε τον επιχειρηματικό κόσμο να ανταποκριθεί στις Αναφυόμενες Ανάγκες.

Ο καταναλωτής με τους Κανονισμούς της Νέας νομοθεσίας για τις ηλεκτρικές σκούπες θα μπορεί να έχει πληροφορίες για την απόδοση της κάθε συσκευής, στην απορρόφηση και την επανεκπομπή σκόνης, επιτρέποντας του να επιλέξει συνειδητά την συσκευή που θα αγοράσει.

Πηγή: cleaningnews.gr

Μας εμπιστεύτηκαν

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας; Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε...

Επικοινωνήστε μαζί μας